FranskBolig i Norge og Frankrike

FranskBolig består hovedsakelig av to virksomheter. En i Norge og en i Frankrike.

Den norske avdelingen bistår kunder med arve- og skattespørsmål, juridiske problemstillinger, kjøps- og salgsprosesser samt koordinering av kjøps- og salgsoppdrag gitt til meglervirksomheten vår.

I Frankrike jobber våre skandinaviske boligeksperter som boligjegere for kjøpere, og som autoriserte eiendomsmeglere for selgere. Du finner mer informasjon om den franske virksomheten her.

FranskBolig i Norge

Den norske virksomheten har hovedkontor i Oslo, noen meter fra tinghuset (se veibeskrivelse og kart lenger ned på siden). Der jobber blant annet FranskBoligs gründer Frédéric Massé som seniorrådgiver, i tett samarbeid med det lokale advokatmiljøet, de største formuesrådgivningsfirmaene i Norge, samt en rekke anerkjente notarer i Frankrike som kjenner norske forhold.

FranskBolig i Norge bistår ikke bare med komplekse juridiske spørsmål og arveplanlegging:

Bistand til boligselgere
Lurer du på om du bør selge din franske eiendom, eller har du bestemt deg for å gjøre det og ønsker veiledning, får du verdifull hjelp og nyttige råd hos oss. En av våre norske boligspesialister i Frankrike kan eventuelt ta over som din megler, hvis du ønsker det.  Klarer du ikke å selge din franske eiendom gjennom lokale meglere eller en utenlandsk megler / formidler, kan vi fortelle deg hvorfor og foreslå løsninger. Har du funnet en kjøper tilbyr vi profesjonell oppfølging gjennom hele salgsprosessen.

Bistand til boligkjøpere
Vår norske avdeling kan orientere deg om boligmarkedet der du har tenkt å kjøpe i Frankrike. Vi kan fortelle deg alt du trenger å vite før du går videre med leting og visninger. Vi drøfter viktige temaer som de fleste andre aktører med aktivitet i Frankrike ikke er godt kjent med, altså skatte- og arvespørsmål.

Har du funnet en eiendom på egen hånd eller gjennom en megler som ikke tilbyr juridisk oppfølging? Sammen med våre samarbeidende notarer og advokater tilbyr vi fullstendig oppfølging gjennom kjøpsprosessen.

Bistand til boligeiere
FranskBolig i Norge assisterer med alle skatterelaterte spørsmål, samt med arveplanlegging og spørsmål rundt eierforhold, i tilknytning til din franske eiendom. Dersom noe av jobben kan utføres av våre norske medhjelpere i Frankrike, blir disse involvert for bedre effektivitet og lavere pris for deg. Mange administrative oppgaver, også innen skatt, kan nemlig utføres uten vår ekspertise i Norge.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kontaktinformasjon blir ikke brukt til et annet formål enn å svare deg.

Se våre personvernregler her før du sender skjemaet.